NTC TANGER

Wat is NTC-onderwijs?

NTC-scholen bieden de mogelijkheid om in het buitenland onderwijs in de Nederlandse taal te blijven volgen. Uw kinderen zullen misschien naar een lokale school gaan of internationaal onderwijs volgen.

Daarnaast, na de reguliere schooltijden, kunnen zij bij NTC-Docile de lessen Nederlands volgen, zoals zij die op een school in Nederland zouden krijgen.

We zijn al vanaf 2017 bezig om de haalbaarheid van een Nederlandse school in Marokko te onderzoeken. Onderzoek heeft gewezen dat de haalbaarheid in de steden Tanger en Casablanca het grootst is. Gezien het feit dat er een school heeft bestaan Casablanca ( genaamd de Oranje Kasbah ) zal onze focus op Tanger zijn.

Helaas heb ik wegens financiële en organisatorische redenen ( Corona-maatregelen ) het project op dit moment geparkeerd. Achter de schermen blijf ik peilen, onderzoeken en op zoek naar investeerders.

Ik hou jullie via de website en social media op de hoogte.

NTC 1

  • De leerling heeft het niveau van leeftijdgenoten in Nederland
  • Als de leerling zich op deze manier blijft ontwikkelen, zal hij op 12-jarige leeftijdtenminste referentieniveau 1F beheersen.

NTC 2

  • De leerling heeft een achterstand van maximaal 2 jaar achterstand opleeftijdgenoten in Nederland
  • Als de leerling zich op deze manier blijft ontwikkelen, zal hij op uiterlijk 14-jarige leeftijd referentieniveau 1F beheersen

NTC 3

  • De leerling heeft een achterstand van meer dan 2 jaar op leeftijdgenoten inNederland
  • Of en wanneer de leerling referentieniveau 1F beheerst verschilt per individueleleerling.

COPYRIGHT   

info@docile.nl   

0638552188

Comeniusstraat 711, 1065 CC Amsterdam Nieuw West