Workshops en cursussen

 

Onderwijsbureau verzorgt regelmatig trainingen, cursussen en workshops.

Al onze workshops

  • worden verzorgd tegen een scherp tarief;

  • duren in principe 3 uur per dagdeel, maar kunnen in overleg worden verkort of verlengd;
  • worden verzorgd door vakbekwame trainers met een ruime ervaring in het onderwijs;
  • zijn afwisselend en activerend;
  • zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind.

Zie hieronder het aanbod:

 

Meer info:

Bij Docile bieden wij meer dan alleen bijles. We begrijpen dat leren een dynamisch proces is, en daarom verzorgen wij regelmatig een reeks workshops en trainingen die ontworpen zijn om leerlingen te helpen zich op verschillende gebieden te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij?

Ons aanbod varieert van interactieve workshops die creatief denken stimuleren tot intensieve trainingen gericht op specifieke vaardigheden of vakgebieden. Deze sessies worden geleid door ervaren begeleiders en zijn ontworpen om leerlingen uit te dagen, te inspireren en hen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen.

 

Voor wie?

Onze workshops en trainingen zijn geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Of uw kind nu extra ondersteuning nodig heeft, nieuwe vaardigheden wil leren of zijn of haar talenten verder wil ontwikkelen, wij hebben iets dat aan hun behoeften voldoet.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u weten welke workshops en trainingen er binnenkort worden aangeboden? Bent u benieuwd naar de inhoud en de kosten? Klik op de onderstaande knop om ons actuele aanbod te bekijken en ontdek wat we voor uw kind kunnen betekenen.